+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

YoungCapital NEXT stelt Head of IT en Finance aan

YoungCapital NEXT, detacheerder voor young professionals in IT en finance, verwelkomt Jasper Bolland (36) als Head of IT. Het bedrijf stelt Françoise Buitelaar (44) aan als Head of Finance.

YoungCapital NEXT
Jasper Bolland, Françoise Buitelaar, Rowaida el Harrak

Met deze benoemingen verstevigt YoungCapital NEXT het managementteam en maakt het een splitsing in de twee business lines waar zij zich op focust, namelijk IT en finance. Rowaida el Harrak (32) is benoemd tot Head of Talent Management, Process & Quality. Belangrijke stappen in de realisatie van de groeiambities van NEXT.

Jasper Bolland heeft ruim acht jaar ervaring in recruitment met een focus op IT. Hiervoor was hij onder andere werkzaam bij Team Rockstars IT en WeKnowPeople. “Het groeitraject van YoungCapital NEXT is ongelofelijk. Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan in deze functie. Samen met het management en alle andere collega’s die de detachering van young professionals uitvoeren, gaan we mooie dingen neerzetten. NEXT wordt zo nog groter”, zegt Jasper Bolland.

Head of Finance Françoise Buitelaar was eerder werkzaam als Commercieel Directeur a.i. bij YoungCapital. Inmiddels werkt zij al enige tijd bij YoungCapital NEXT. Als Head of Finance focust zij zich op de financiële branche. “In deze rol kan ik mij volledig richten op (potentiële) klanten, wat ons in staat stelt om onze dienstverlening nog beter te maken en waardoor we nog meer young professionals kunnen detacheren voor functies als CDD- en KYC-analisten. Ik kijk er naar uit om met mijn kennis en ervaring de finance-detacheringstak van YoungCapital NEXT naar het volgende niveau te tillen en met het bedrijf marktleider te worden op dit gebied”, zegt Françoise Buitelaar.

In april 2022 stelde NEXT Rowaida el Harrak (32) al aan als Head of Talent Management, Process & Quality. Binnen deze rol stroomlijnt zij processen en waarborgt ze de kwaliteit van de dienstverlening. Daarnaast is Rowaida binnen deze rol eindverantwoordelijk voor alle young professionals die vanuit NEXT gedetacheerd worden.

Daphine (Fien) Jacobs, Managing Director YoungCapital NEXT: “Ik ben ontzettend blij dat Jasper ons team versterkt. We hebben nu één persoon die zich volledig richt op de detacheringsstrategie van young professionals in de IT. En, met de aanstelling van Françoise als Head of Finance, hebben we één toegewijd persoon die zich honderd procent focust op de finance-tak van ons bedrijf. Ook de benoeming van Rowaida zorgt dat de kwaliteit van onze dienstverlening een nog hoger niveau krijgt. Deze aanstellingen leveren een enorme bijdrage aan onze groeiambities en wij kunnen niet wachten om ze waar te maken”.

Bron: YoungCapital NEXT, 28 maart 2023

Lees ook
AFAS Software en YoungCapital NEXT beginnen hbo-opleiding tot Succesbeheerder
Interview: YoungCapital NEXT – Het opleiden en ontwikkelen van jong talent