+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Wat doen wij

Wat doen wij


Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties. Jenz brengt al meer dan 20 jaar werknemers en organisaties bij elkaar. Dat doen we door ons te verdiepen in mensen; het gesprek aan te gaan. Samen met opdrachtgevers ontwikkelen wij innovatieve, dynamische oplossingen. In sommige branches is specialistische kennis extra belangrijk. Deze kennis is gebundeld in onze specialisaties, onze consulenten zijn zelf afkomstig uit de branche.

Specialisten

Jenz werkt vanuit verschillende sectoren die zich specialiseren op één doelgroep of één branche, waardoor wij snel kunnen inspelen op vragen van onze klanten. Onze specialisten werken onderling samen om volledige service aan elke klant te kunnen bieden en zijn zelf afkomstig uit de branche.

Vertrouwen

Daar draait het natuurlijk allemaal om. Of we nu zoeken naar de juiste persoon op de juiste plaats, mensen opleiden of de salarisadministratie en HR voor je regelen. We willen dat niemand zich ergens zorgen over hoeft te maken. Naast de persoonlijke aandacht die we onze werknemers geven, hebben we een schat aan kennis en kunde in huis.

Jenz is NBBU lid, PayOk, NEN-4400-1, VCA, VCU, SNF gecertificeerd en een door ECABO erkend opleidingsbedrijf. Herkenbare keurmerken die de kwaliteit waarborgen en aanspraak tot een minimum beperken. Wij willen u onze betrouwbaarheid ook op andere manieren garanderen. Garanties die u de mensen die u werft, ook kunt geven.
Meer weten over onze certificeringen?

Vacatures

Klaar voor de volgende stap in je loopbaan? Jenz heeft een breed aanbod aan vacatures.
Kijk snel bij onze vacatures, of schrijf je in.