+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Op zoek naar talent?

Wij vinden de werknemer die past bij jouw bedrijf


Ben je op zoek naar talent? Zoek je een vakbekwame werknemer voor langdurige projecten, of ben je voor een korte periode op zoek naar een werknemer die onmiddellijk inzetbaar is? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Jenz biedt flexibele maatwerkoplossingen voor alle personele vraagstukken. Hierbij gaan wij op zoek naar de juiste medewerker en gebruiken de manier van werven die past bij jouw organisatie. Iemand inzetten als tijdelijke kracht of toch liever binnen het payroll concept? Jenz biedt altijd een passende oplossing en is dé partner voor al je arbeidsvraagstukken. Met onze jarenlange ervaring in zowel Nederland als het buitenland, kun je vertrouwen op onze expertise en servicegerichtheid.

Onze gekwalificeerde consulenten hebben ruime ervaring in het oplossen van tijdelijke of structurele personeelsbehoeften worden regelmatig Arbeidsrechtelijk en CAO technisch bijgeschoold om snel in te kunnen spelen op de actuele stand van zaken op de arbeidsmarkt. Ook onze uitzendkrachten worden up-to-date gehouden over hun rechten en plichten.

Benieuwd wat Jenz voor jouw organisatie kan betekenen? Maar vrijblijvend een afspraak.