+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Jenz Aanneming

Jenz aanneming


Jenz is al sinds 2002 een succesvolle onderneming. De kracht van Jenz ligt in het realiseren van kwalitatieve projecten op het gebied van wonen, werken, verblijven, sport en recreatie. Dit doen we met een team gedreven medewerkers. Mensen met ieder een eigen specialisme…

Core business
Core business van Jenz is zijn de disciplines bouw, afbouw en metaal. Sinds 2002 realiseert Jenz de meest diverse projecten. Wat ons aantrekt? Opdrachten met een uitdaging. Technische uitdaging voor onze medewerkers, maar ook de uitdaging om de wensen van de opdrachtgever en het ontwerpteam in te vullen.

Kwaliteit staat bij Jenz voorop. Of het nu om een luxe woning, een kantoor, een appartement, een parkeergarage, een bedrijfshal of om renovatie gaat: het eindresultaat moet van hoog niveau zijn. Maar ook de weg ernaartoe moet goed lopen. Duidelijke afspraken, een open sfeer en efficiency kenmerken ons bedrijf. Net zoals korte communicatielijnen, een grote toegankelijkheid en veel aandacht voor de klant en / of eindgebruiker. Daarnaast staat maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaam bouwen bij ons hoog in het vaandel. En omdat we alle specialismen zelf in huis hebben, kunnen we snel en flexibel te werk gaan.

Know-how en expertise
Onze jarenlange ervaring garandeert u de nodige know-how en expertise. Met onze inzichten en ervaring denken we mee met uw project. Technische creativiteit, innovatie en afwerking tot in de puntjes, zonder zorgen, met begeleiding en coördinatie van onze vakmensen zijn onze sterke punten om te komen tot kwalitatief werk, volgens de afgesproken termijn.

Nieuwsgierig naar wat Jenz Aanneming voor je organisatie kan betekenen? Neem snel contact met ons op.