+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Sanne Staal, Business Developer bij Bikeshift

Bikeshift, recruitmentspecialist voor fietskoeriers,  heeft Sanne Staal (34) aangetrokken als Business Developer.
Sanne Staal, Business Developer bij Bikeshift
Staal is 3 april begonnen en komt van YoungCapital NEXT waar ze als accountmanager IT werkzaam was. Met de komst van Sanne Staal is het Sales Team van Bikeshift, aangestuurd door founder Lodewijk van Nooten en operationeel manager Sjoerd den Dekker compleet.

Groeiambities van Bikeshift
Lodewijk van Nooten is blij met de komst van de ervaren business developer: “Sanne heeft de laatste jaren een brede ervaring opgedaan in sales, customer care en accountmanagement in diverse sectoren waaronder IT. Met haar expertise gaat Sanne bestaande en nieuwe klanten van Bikeshift adviseren en ondersteunen bij het efficiënt en effectief inhuren van fietskoeriers. Bikeshift heeft de ambitie om verder te groeien, daarom wordt de belangrijkste opdracht voor Sanne het werven van nieuwe strategische partners. Om te beginnen in Nederland en België, maar waarschijnlijk later dit jaar ook in een derde buitenland.”

Gedragscode
Bikeshift voorziet de komende jaren een verdere groei van de inzet van fietskoeriers. Lodewijk van Nooten: “Groen en snel is de trend en draagt bij aan de leefbaarheid in binnensteden. Fietskoeriers passen daar uitstekend bij en steeds meer bedrijven gaan van deze diensten gebruik maken.” Van Nooten ziet alleen dat MKB bedrijven, retailers, supermarkten en de foodsector worstelen met het efficiënt inhuren van fietskoeriers. “Bikeshift biedt opdrachtgevers en platformen kostenbewuste oplossingen om fietskoeriers in te huren zonder dat daarmee ‘goed werkgeverschap’ in het geding komt.” Samen met opdrachtgevers, inhuurplatforms uit de sectoren food, retail en logistiek werkt Bikeshift daarom aan een gedragscode voor het inhuren van fietskoeriers die toegevoegd kan worden aan bestaande CAO’s. “Haalbaar en betaalbaar voor inleners en opdrachtgevers.”

Bron: Bikeshift, persbericht 6 april 2023

Lees ook
Bikeshift: ‘Tijd voor een fietskoeriers-cao’