+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Maandag benoemt Jacqueline Post als CEO

Jacqueline Post is per 1 mei benoemd in de functie van CEO. Zij neemt de taken van vertrekkend CEO Freddy Verweij over.

Post is sinds 2019 in diverse functies als directielid actief geweest bij Maandag. Daarvoor was ze onder meer Chief Marketing Officer bij Funda, Exact, KPN en Eneco.

Jacqueline Post – CEO Maandag

Duurzame groei
“Wij zijn ervan overtuigd dat Jacqueline de juiste persoon is om Maandag verder te leiden en onze missie voort te zetten. Haar vermogen om strategisch denken te combineren met het in beweging zetten van zaken richting duurzame groei is bewonderenswaardig. Jacqueline’s focus op het verbeteren van de levens van onze klanten en professionals plus het stimuleren van innovatie, maakt haar de juiste leider voor ons bedrijf,” aldus Rob Entjes, bestuursvoorzitter van Maandag.

Maandag maakt gelijk ook twee andere benoemingen bekend: met Kirsten Bradley en Hylke Sprangers Maandag twee nieuwe niet-uitvoerend bestuurders rijker. Met nu komt is de Board uit vier leden. Drie niet-uitvoerend en één uitvoerend, namelijk de CEO.

Kirsten Bradley heeft veel ervaring op het gebied van algemeen management, strategie, fusies & overnames, business development, innovatie en financiën. Zij heeft gewerkt bij diverse grote multinationals, zowel familiebedrijven als beursgenoteerde bedrijven in Nederland en internationaal.

Hylke Sprangers is gespecialiseerd in technologie & innovatie management en werkt onder andere als universitair docent bij de Erasmus Universiteit. Eerder bekleedde hij diverse directiefuncties in de IT en digitale industrie, onder meer als group CTO en board member bij Talpa Network.