+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Digitaal uitzendbureau My Flexwork wordt onderdeel van Labour Power Company

Labour Power Company (LPC) heeft opnieuw een strategische overname gedaan in uitzendland.

Met de integratie van het digitale recruitment platform My Flexwork bundelt LPC zijn recruitmentkrachten en biedt internationale werkzoekenden een platform waar zij met een inschrijving solliciteren bij de verschillende labels van de Labour Power Company. LPC biedt jaarlijks 50.000 vacatures aan voor werkzoekenden verspreid over de labels Goodmorning, HOBIJ, Job Invest en Kobus.
My Flexwork
My Flexwork is een laagdrempelig volledig geautomatiseerd platform waarbij vraag en aanbod van flexwerk efficiënter en eerlijker worden gematcht zonder tussenkomst van een recruiter. Aan de basis ligt een zelf ontwikkelde slimme technologie (het FLEX MATCHING systeem). Alle functionaliteiten werken 100% online. Door de inzet van algoritmes (machinelearning- toepasbaarheid) in het selectieproces, voor een ‘DNA match’ van de werkzoekende met de vacature, kunnen de recruiters van LPC zich meer gaan focussen op het onboardingsproces, minstens even belangrijk als het matchen van de kandidaat.

Cor Konings, directeur bij LPC: “De integratie van My flexwork past in onze visie dat uitzendwerk sneller moet mee-evolueren in globale digitalisering. Wij willen onze werkzoekenden vinden en zeker ook binden aan onze labels. Met een centraal platform waar je als werkende straks al je vacatures, informatie, vragen en opleidingsbehoeften kunt bundelen voor verschillende uitzendbureaus bieden wij iets waar grote behoefte aan is op de Europese arbeidsmarkt.”

Lancering
De komende maanden wordt gewerkt aan het verder door ontwikkelen van het platform zodat het in maart 2022 tailormade kan worden uitgerold.

Oprichter van het platform Mari-Jon Keijlewer–van Herk blijft betrokken als aandeelhouder en directeur bij het integreren van het platform: “Ik heb bijzonder veel zin om de Labour Power Company te ondersteunen in haar ambities op het gebied van verdere digitalisering. Vooral het gegeven dat wij dezelfde passie en idealen delen op het gebied van transparantie en binding van flexkrachten geeft mij het gevoel dat My Flexwork precies daar is beland waar zij het best tot haar recht gaat komen.”

Over Labour Power Company
Labour Power Company (LPC) bestaat nu, naast MY Flexwork, uit Goodmorning, HOBIJ, Jobinvest en Kobus Personeel & Organisatie. Een zesde uitbreiding zit in de pijplijn en wordt volgens verwachting in december 2021 afgerond. Een zevende overname staat gepland voor Q1 2022. De verwachte omzet voor 2021 is circa € 250 miljoen en de ambitie is om door te groeien naar een omzet van € 500 miljoen. Labour Power Company bemiddelt momenteel zo’n 10.000 werknemers en is onder andere actief in de sectoren Logistiek, Glastuinbouw, AGF, Voedingsmiddelenindustrie, productie en techniek.

Bron: LPC, 25 november 2021

Lees ook
Online uitzender My Flexwork wil duizenden arbeidsmigranten aantrekken
My Flexwork, online uitzendbureau voor arbeidsmigranten