+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

60% groei voor automotive recruitmentplatform Easy Way

Easy Way, het automotive recruitmentplatform van ASA, realiseert een omzetgroei van 60% in slechts twee jaar tijd. Deze groei werd gerealiseerd door hun vernieuwde app en het aanbieden van ‘werken on demand’.

De vernieuwde Easy Way app maakt werken flexibel met het aanbieden van werken ‘on demand’. Het geeft werknemers de mogelijkheid om te werken waar en wanneer zij willen. Dat de doelgroep, voornamelijk Generatie Z, dit interessant vindt, blijkt uit de groei van het aantal werkenden op het platform: van 1.400 naar bijna 2.600 medewerkers.

Maximilian Krijgsman, algemeen directeur van ASA, noemt de platformstrategie als belangrijkste drijfveer achter het succes: “Wij trekken talent uit de markt aan, verbinden en behouden ze door écht naar hen te luisteren. Onze doelgroep wil maximale flexibiliteit, maar óók de zekerheid en het gemak van de garantie op werk en vakantiegeld. Onze strategie, waarbij we het vinden van werk zo makkelijk mogelijk willen maken, heeft flink bijgedragen aan de groei van ons marktaandeel. Hierdoor hebben we de afgelopen periode ook veel vooraanstaande nieuwe opdrachtgevers mogen verwelkomen.”

Campagne op TikTok

Maximilian vervolgt: ‘Wie talent wil vinden, moet zich op de juiste plek begeven. TikTok bleek zo’n plek voor ons. Met de lancering van de ‘Carfluencer’ campagne hebben influencers op geheel eigen wijze een kijkje in de keuken gegeven. We hebben hiermee aanstaande studentchauffeurs en professionals in de automotive laten zien hoe het werken via ons platform eruit ziet, maar vooral ook hoe leuk de branche is.’

Kijk voor meer informatie op www.easyway.nl

Over Easy Way

Easy Way is marktleider in Nederland op het gebied van chauffeurs- en transportdiensten. Naast het uitvoeren van de 130.000 autotransporten per jaar is Easy Way gespecialiseerd in de levering van vast en flexibel personeel (in diverse functies) aan (rental) locaties van leasemaatschappijen, dealerbedrijven en verhuurbedrijven.

Over ASA

Easy Way is onderdeel van ASA, een uitzendbureau voor studenten, starters en professionals. Al meer dan 50 jaar bemiddelt ASA deze doelgroepen in sectoren uiteenlopend van hospitality tot zakelijke dienstverlening.

Bron: TRIANGLE, 23 mei 2023