+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

YoungCapital-award ‘Beste werkgever jong talent 2022’ voor Groupe Seb, DAS, LeasePlan en Stichting CJG Rijnmond

De vier bedrijven scoorden bij werkende flexkrachten het best op leidinggevende, werkzaamheden en werkdruk.

Recruitmentspecialist YoungCapital maakte de afgelopen weken de winnaars van de jaarlijkse award voor ‘Beste werkgever jong talent’ bekend. De award gaat naar werkgevers die het positiefst scoorden onder werkende flexkrachten. Deze groep – voornamelijk tussen de 18 en 29 jaar – beoordeelden opdrachtgevers in 2022 op verschillende punten via maandelijkse, online stellingen. Groupe Seb, DAS, LeasePlan en Stichting CJG Rijnmond kwamen als winnaars uit de bus.

Mariska Visser, Managing Director YoungCapital Nederland, over de awards: “Uitgeroepen worden tot beste werkgever voor jong talent is volgens mij een van de mooiste complimenten die je als bedrijf kunt krijgen. Zeker als de jongeren zélf de punten verdelen.” De opdrachtgevers van YoungCapital werden onder andere beoordeeld op het inwerktraject, sfeer, ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden, uitdaging in het werk, werkdruk en leidinggevende.

“De winnaars van dit jaar springen er op deze gebieden echt uit. Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt is aantrekkelijk en goed werkgeverschap extra belangrijk. Je wilt als bedrijf opvallen. Iets wat deze bedrijven is gelukt. Een erkenning waarmee ze nóg een stap in goede richting zetten. Daar zijn wij trots op”, aldus Mariska.

Winnaar Groupe Seb neemt de award in ontvangst

Over de ‘Beste werkgever jong talent’-award

YoungCapital reikt sinds 2020 awards uit aan bedrijven die zich het beste profileren onder hun flexkrachten. Hiervoor onderzoekt de recruitmentspecialist continu de werkbeleving onder de werkende jongeren. Zij ontvangen elke maand een stelling over een specifiek onderwerp, gerelateerd aan de opdrachtgever waar zij voor werken. Per stelling kan er een score van één tot vijf worden gegeven. Hier rolt vervolgens een gemiddelde score uit, die een goed beeld geeft van de werkbeleving.

Bron: YoungCapital, 26 mei 2023