+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Michiel Mulder nieuwe marketing director IT-Staffing Elevation Group

Michiel Mulder is aangetreden als marketing director van Elevation Group en gaat zich in deze functie richten op de internationale marketingstrategie van deze Group. De in IT-Staffing gespecialiseerde organisatie Elevation Group is het nieuwe overkoepelende merk en bestaat uit de bestaande labels: Elevation Partners, The.NextGen en TNG Staffing met kantoren in Amsterdam, ’s-Hertogenbosch en Düsseldorf.

Michiel Mulder is afkomstig van HEMA, waar hij de afgelopen jaren als director brand & marketing wereldwijd verantwoordelijk was voor alle brand- en marketingafdelingen (zowel on- als offline) van de retailer. Eerder werkte hij voor retailmerken A.S. Watson en Lidl. Met zijn internationale ervaring gaat Mulder de komende jaren een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere positionering van Elevation Group als sterk werkgeversmerk binnen de recruitmentbranche voor IT-professionals. Hierbij is het de ambitie om zowel binnen Nederland als Duitsland een leidende positie in te nemen binnen de IT-Staffing markt.

Van HEMA naar IT
Chris Wood, Co-Founder Elevation Group is blij met de komst van Mulder: ‘Als scale-up organisatie hebben we in de afgelopen jaren al vele ontwikkel stappen gezet en vanuit onze passie voor het vak zijn we organisch gegroeid. We zijn nu klaar om door te groeien tot een van de marktleiders in de IT-staffing. Met ons brede aanbod van services binnen de IT-staffing, zijn wij in staat om als full-service partner te fungeren voor onze klanten. Met de komst van Michiel als Marketing Directeur in ons directieteam, gaat Marketing een belangrijke rol vervullen binnen onze organisatie. Michiel neemt brede ervaring op het gebied van marketing binnen diverse organisaties met zich mee, daardoor ben ik vol vertrouwen dat hij de groeiambitie van Elevation Group verder helpt te verwezenlijken’, zo laat Wood weten.

Mulder is vol ambitie begonnen aan zijn nieuwe uitdaging: ‘Ik ben waanzinnig trots dat ik toetreedt tot het directieteam van Elevation Group en met alle enthousiaste collega’s ga bijdragen aan de verdere groeiambitie van de organisatie. De specialistische kennis, het ondernemerschap en de plezierige cultuur maakt Elevation Group een geweldige nieuwe werkgever voor mij. De medewerker staat hier altijd centraal, bij zowel de interne medewerker als bij plaatsingen van de juiste kandidaten. De Retail en IT Staffing branches kennen veel vergelijkende synergiën. Ik hoop mijn brede ervaring hierbij goed in te kunnen zetten.’

Over Elevation Group
Elevation Group is full-service partner op het gebied van bemiddeling van IT-specialisten in het hoge segment. In 2012 hebben Floris Bouwman en Chris Wood Elevation Partners opgericht en hebben hun organisatie de afgelopen jaren verder uitgebouwd met de labels The.NextGen en TNG Staffing. Tezamen vormen zij nu Elevation Group en met meer 300 werknemers en kantoren in Amsterdam, ’s Hertogenbosch en Düsseldorf.