+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

RecruitNow sluit aan bij zvoove Group

RecruitNow, online recruitment specialist voor uitzend-, werving- en selectiebureaus en detacheringsbureaus, is toegetreden tot de zvoove Group. Met de overeenkomst beoogt RecruitNow zijn huidige toppositie op de Nederlandse ATS-markt (Applicant Tracking System) te versterken en uit te breiden.

ATS-oplossingen spelen een cruciale rol voor flexbedrijven bij het beheren en automatiseren van het volledige wervingsproces. RecruitNow heeft zijn leiderschap mede te danken aan het breed verbreid gebruik van zijn ATS-toepassing Cockpit door flexbedrijven in Nederland. zvoove is marktleider in Europa in software oplossingen voor flexbedrijven en schoonmaakbedrijven in Europa.

zvoove

‘Onze sterke onafhankelijke positie op de ATS-markt is een strategische keuze die wij ook binnen zvoove met kracht zullen voortzetten,’ zegt RecruitNow CEO en oprichter Andre Polderman. ‘De toegevoegde waarde van deze belangrijke stap zit ‘m juist onder andere in schaalvergroting. Wij verwachten ook innovatieve synergieën tussen de bedrijven van de zvoove Group. Daarin kan RecruitNow een belangrijke rol spelen.’

Volgens marktdeskundigen staan zakelijke dienstverleners zoals flexbedrijven voor grote uitdagingen om met de snelle groei van digitalisering bij te benen.

Bron: RecruitNow, 13 juni 2023

Lees ook
Samenwerking Brisker Group en RecruitNow