+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Detacheringsmarktplaats Spinweb en platform voor interim-opdrachten Flexparency bundelen hun krachten

Digitale marktplaatsen Spinweb en Flexparency zijn voortaan aan elkaar gekoppeld. Spinweb is een online platform waarop detacheerders beschikbare medewerkers kunnen matchen met opdrachten van collega-detacheerders. Vanaf eind juni kunnen zij ook reageren op interim-opdrachten van Flexparency.

Detacheerders die tijdelijk te weinig opdrachten hebben voor hun medewerkers, kunnen via online marktplaats Spinweb hun personeel inzetten bij collega-detacheerders. Andersom kunnen ze een oproep plaatsen als zij zelf te weinig geschikte kandidaten hebben voor een opdracht. Daarnaast kunnen ze vanaf eind juni ook rechtstreeks reageren op online interim-opdrachten.

Spinweb bundelt namelijk zijn krachten met Flexparency, een platform dat online beschikbare interim-opdrachten automatisch inventariseert en bij elkaar brengt.

Nog meer opdrachten voor detacheerders

Eigenaar Arno Vermeulen begon Spinweb eind jaren ‘90. Inmiddels maken ruim 200 detacheerders er gebruik van. “De uitwisseling van opdrachten en medewerkers is een uitkomst voor al onze leden, maar het kon nog beter. Flexparency is een geweldige bron van opdrachten waarmee we onze community nog meer mooie opdrachten kunnen bieden.”

Ook COO Frank van Dijk van Flexparency is trots op het resultaat. “Dankzij de koppeling kunnen de detacheerders uit het Spinweb-netwerk eenvoudig reageren op de opdrachten van Flexparency”, vertelt hij. “Dit sluit perfect aan bij onze visie: maximale transparantie bieden aan alle spelers in de wereld van werk.”

Flexparency is meer dan alleen een marktplaats die opdrachten verzamelt, de medewerkers helpen kandidaten ook om geschikte opdrachten binnen te halen. Flexparency stuurt kandidaten alleen aanvragen die passen bij hun profiel en helpt ze met ‘de hele afwikkeling’: van het contract opstellen en uren kunnen schrijven tot facturatie en verlenging.

Tijdens een speciaal ledenevent van Spinweb op 22 juni 2023 lanceren de bedrijven officieel hun samenwerking. Leden van Spinweb zijn hiervoor al uitgenodigd. Andere geïnteresseerde detacheringsorganisaties kunnen zich hier aanmelden.