+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Partnership XpertHR en Akyla zorgt voor snellere onboarding flexkrachten

HR-kennisplatform XpertHR heeft een partnership met Akyla, leverancier van software voor uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbureaus. Gebruikers van Akyla krijgen daardoor realtime toegang tot CAO Connect van XpertHR.

In CAO Connect van XpertHR kunnen uitzenders bij het onboarden van flexkrachten de cao-data raadplegen van meer dan 2.000 cao’s, die FNV continu actualiseert.

Akyla, een onderdeel van Textkernel, levert software voor uitzendorganisaties, payroll- en detacheringsbureaus. Hun urenregistratiesysteem, e-UUR is inmiddels uitgegroeid tot een volledige softwareoplossing voor het automatiseren en optimaliseren van tijdrovende en repetitieve werkprocessen.

Door een koppeling tussen de software van Akyla  en de database CAO-Connect van XpertHR, hebben de Akyla-gebruikers vanuit hun eigen softwareomgeving en werkprocessen rechtstreeks toegang tot de meest actuele cao-gegevens. Zo hoeven ze niet meer te zoeken in verlopen cao’s en verschillende systemen. Dat verkleint de kans op fouten en dubbel werk.

Cao-data in werkprocessen

“Door het partnership tussen Akyla en XpertHR is hoogwaardige cao-informatie en data in de werkprocessen van onze klanten beschikbaar”, aldus Frank Klein, directeur van XpertHR Nederland. “Dit optimaliseert hun workflow, verhoogt de kwaliteit van hun dienstverlening en reduceert kosten en risico’s. We zijn trots op deze belangrijke stap en kijken uit naar een zeer succesvolle samenwerking.”

“Bij Akyla zijn we continu op zoek naar mogelijkheden waarmee onze klanten het onboardingsproces van flexkrachten kunnen versnellen.” aldus Martin Schievink, CEO van Akyla. “Door een digitale ondertekening, een iDIN-integratie en vanaf nu ook met realtime toegang tot actuele cao-informatie via een koppeling met CAO Connect van XpertHR.”

Bron: XpertHR