+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Jansen & De Wit breidt uit met overname Uitzendbureau en H&S Personeelsdiensten

Jansen & De Wit vergroot regionale aanwezigheid in Noordoost Nederland met overnames van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten.

Jansen & De Wit breidt haar positie in Noordoost Nederland verder uit met de overnames van uitzendbureau Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten. Beide bedrijven vormen een waardevolle toevoeging aan de portefeuille van Jansen & De Wit, dat vorig jaar ook al twee andere overnames heeft gedaan.

Flexi-job is gespecialiseerd in het leveren van uitzendkrachten in diverse sectoren, waaronder tuinbouw, recreatie, productie, metaal & techniek, schoonmaak, betonindustrie, bouw en logistiek. H&S Personeelsdiensten richt zich met name op detachering in de schilder-, bouw-, en afbouwbranche.

Versterking regionale aanwezigheid
Deze overname sluit aan bij de strategie van Jansen & De Wit om een sterke regionale aanwezigheid te creëren in Noord- en Oost Nederland. Jansen & De Wit is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, payrolling en het verzorgen van backoffice diensten voor intermediairs. Al bijna 25 jaar biedt het bedrijf deze diensten aan in diverse branches binnen het MKB-segment.

Krachtenbundeling door overname
“Met de overname van Flexi-Job en H&S Personeelsdiensten bouwen wij onze positie in de markt verder uit. Door het bundelen van onze krachten zijn we, naast het vergroten van ons marktaandeel, nog beter in staat te bemiddelen tussen opdrachtgevers en werkzoekenden. Wij zijn trots om zowel Flexi-Job als H&S Personeelsdiensten toe te mogen voegen aan de Jansen & De Wit familie en zijn overtuigd van het gezamenlijke succes in de regio”, aldus José Perik, algemeen directeur Jansen & De Wit.

Bron: Jansen & De Wit, 28 juni 2023