+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Temper CFO Marjolein Slappendel naar HeadFirst Group

HeadFirst Group heeft Marjolein Slappendel benoemd tot haar nieuwe CFO. Marjolein neemt de rol over van Jan-Pieter van Vreeswijk, die zich vanuit zijn nieuwe rol als finance & integration director gaat richten op de internationaliserings- en M&A-strategie van HeadFirst Group. Slappendel neemt de regie over op de financiële activiteiten van de groep.

Perfecte match
Met Marjolein Slappendel haalt HeadFirst Group een zeer ervaren en allround CFO binnen, met een indrukwekkend trackrecord bij onder andere Merrill Lynch, ING, Action en meest recent als CFO van Temper. Marion van Happen, CEO bij HeadFirst Group, is verheugd met de komst van Slappendel.

Slappendel over haar nieuwe functie: “HeadFirst Group is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie met hele slimme gedreven mensen. Ik ben trots daar nu onderdeel van te mogen zijn. Het is een prachtige uitdaging om verantwoordelijk te zijn voor de verdere professionalisering van de business units finance, operations, quality en legal om zo de basis voor onze groeiambities nog meer te verstevigen.”

Duurzame groei
HeadFirst Group heeft de afgelopen jaren een grote groei doorgemaakt. Met een stijging van 600 miljoen euro ten opzichte van 2021, waarvan meer dan 400 miljoen organische groei, behaalde de organisatie over 2022 een omzet van 2,2 miljard euro.

Eind 2022 is IceLake Capital toegetreden als nieuwe investeerder in HeadFirst Group om internationale groei verder mogelijk te maken. Van Happen: “We beogen ook in 2023 te groeien door de combinatie van succesvolle dienstverlening aan onze klanten – zowel opdrachtgevers, leveranciers als zelfstandig professionals – en gerichte overnames die waarde toevoegen aan onze groep. De doorgevoerde organisatorische wijzigingen passen daarbij.”