+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Randstap doet nieuwe overname in Spanje.

Randstad heeft aangekondigd het Spaanse Grupo CTC over te willen nemen.

Grupo CTC levert personeelsdiensten industrie, logistiek en sales & marketing aan klanten in Spanje en Portugal. Het bedrijf opereert momenteel vanuit 14 regionale kantoren en 11 eigen logistieke faciliteiten en bedient meer dan 200 klanten. In 2022 behaalde bedrijf een omzet van 230 miljoen euro.

Met de overname versterkt Randstads haar positie is genoemde sectoren.  De vraag naar flexibel personeel groeit aanzienlijk in Spanje en met de voorgenomen overname breidt Randstad haar aanwezigheid in de regio verder uit. De stap is in lijn met Randstad’s bredere strategische doelstelling om haar capaciteiten op het gebied van waardetoevoegende diensten voor klanten in belangrijke markten te versterken.

“Wij geloven dat er een grote kans is op groei in Spanje door de stijgende vraag naar outsourcing, die wordt gedreven door tal van structurele trends in de markt. Dit is al enige tijd een belangrijk aandachtsgebied voor Randstad en de overname van Grupo CTC zal onze propositie in het land versterken. De transactie is in lijn met onze groeistrategie om onze bestaande activiteiten aan te vullen met zeer selectieve acquisities die ons in staat stellen te blijven groeien in spannende, groeiende markten.” aldus Sander van ’t Noordende Ceo van Randstad.

Randstad en Grupo verwachten dat de overname binnen enkele weken rond is.

Bron: Randstad, 13 juli 2023