+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Detacheerder Accres HR Solutions neemt HR-Groep over

Met de overname van het Eindhovense HR-Groep breidt Accres HR Solutions uit als HR-dienstverlener en voegt zzp-bemiddeling toe aan haar diensten.

De overname past bij de strategie die Accres HR Solutions vanaf 2022 inzette. Die strategie bestaat uit het aantrekken van specialistische partnerpartijen, met als doel om de one-stop-shop te zijn voor bestaande en nieuwe opdrachtgevers die bij Accres voor alle facetten van het werkgeverschap terecht kunnen.

Frans van Gerven, CEO van Accres HR Solutions: “Accres heeft door de overname van HR-Groep nu ook zzp-expertise in huis. De bekende korte communicatielijnen die beide ondernemingen hanteren dragen eraan bij dat alle aanwezige expertise direct beschikbaar is. Hiervan gaan opdrachtgevers, kandidaten en zzp-kandidaten optimaal profiteren.”

Aansluiten bij hedendaagse ontwikkelingen
De overname van HR-Groep past bij de ambities van Accres HR Solutions om haar rol als strategisch HR-partner verder uit te breiden. De uitbreiding van het dienstenpakket met zzp-bemiddeling sluit goed aan bij de snelle ontwikkelingen op de arbeidsmarkt en bij de behoeften van opdrachtgevers en medewerkers, ongeacht de gekozen contractvorm.

Aanvullende dienstverlening
De diensten van Accres HR Solutions en HR-Groep vullen elkaar goed aan. Beide merknamen blijven dan ook naast elkaar in de markt bestaan. Accres HR Solutions is gespecialiseerd in detacheren, uitzenden, werven, selecteren en HR-advies. ZZP-bemiddeling is de expertise van HR-Groep. De netwerken van Accres HR Solutions en HR-Groep overlappen elkaar niet waardoor het actieve opdrachtgeversbestand en aantal werkzame medewerkers / zzp’ers na de overname met circa 75% toeneemt.

Organisatiegroei
Met de overname wordt het aantal vestigingen uitgebreid naar vier: Deurne, Someren, Valkenswaard en Eindhoven. Naar verwachting zal het bestaande team in Eindhoven, waar HR-Groep is gevestigd, de komende periode gaan groeien. Om deze groei te kunnen realiseren, zal het team binnen afzienbare tijd verhuizen naar een groter kantoorpand in Eindhoven. Deze ontwikkelingen zijn inmiddels in een vergevorderd stadium.

Frans van Gerven: “Zichtbaarheid en goede bereikbaarheid voor onze opdrachtgevers, medewerkers en kandidaten vinden wij erg belangrijk. De drempel om bij ons binnen te stappen houden wij graag zo laag mogelijk. Daar gaan wij met het nieuwe, uitgebreide kantoor in Eindhoven ook voor zorgen.”