+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Janine Vos versterkt RvC van Olympia: ‘gedreven door betekenisvol werk’

Olympia kondigt met trots de toetreding aan van Janine Vos als nieuw lid van de Raad van Commissarissen (RvC). Janine brengt een schat aan expertise met zich mee op het gebied van mens en werk, diversiteit en inclusie. Haar beslissing om bij Olympia aan boord te komen, komt voort uit haar overtuiging dat werk van onschatbare waarde is voor het individu en de samenleving en dat diversiteit de sleutel is tot succes.

Mensgerichtheid en zingeving
Als topvrouw bij onder meer Rabobank als lid van de Raad van Bestuur en CHRO en bij KLM als lid van de RvC, vraagt Janine zich altijd af hoe zij het werk naar de toekomst toe beter kan maken voor (haar) mensen. Hiermee maakt zij organisaties mensgerichter en speelt zij in op ontwikkelingen in de maatschappij om mensen in het werk meer zingeving te bieden en duurzaam inzetbaar te houden. Daarnaast maakt Janine zich al jaren hard voor meer Diversiteit, Gelijkheid en Inclusie op de werkvloer. Wat haar betreft zou elke organisatie een werkplek moeten bieden waar iedereen zichzelf kan zijn en zich thuis, veilig en gewaardeerd voelt.

Werk meer dan alleen inkomen
Janine “Ik ben blij toe te treden tot Olympia, een ondernemende organisatie die zich sterk inzet voor het creëren van betekenisvol werk voor iedereen. De ambitie van Olympia om bij te dragen aan een arbeidsmarkt waarin iedereen betekenisvol werk doet, spreekt mij aan. In die toekomstige arbeidsmarkt is werk niet alleen een bron van inkomen, maar ook een bron van groei, voldoening en persoonlijke ontwikkeling.”