+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Congres: opleiden van vaste medewerker: hoe maak je resultaten meetbaar?

Congres over het opleiden van de vaste medewerker: hoe maak je de resultaten meetbaar?

De Stichting Examens Uitzendbranche bestaat dit jaar 25 jaar en viert dat groots met een Kenniscongres op 5 oktober a.s.

SEU - Het event voor HR, L&D en senior management in de flexbranche - 5 oktober 2023. Meld je aan!

Dit jubileumcongres is hét event voor L&D of HR-professionals en senior managers in de flexbranche die meer resultaat willen halen uit opleiden en trainen en deze resultaten ook zichtbaar willen maken.

Versterk je strategische rol binnen de organisatie met de concrete handvatten die je krijgt aangereikt.

Na dit congres zijn opleidingen en trainingen geen kostenpost meer, maar investeringen die zichzelf terugverdienen.

“We kijken terug op jaren waarin de complexiteit van wet- en regelgeving flink toegenomen is”, vertelt Barbara Kramer, directeur SEU. “De rol van de uitzend- en backofficeprofessionals is veranderd, het geven van gedegen advies en risicobeheersing nemen een steeds belangrijkere plek in binnen het werkproces. En naar de toekomst toe staan ons nog de nodige wijzigingen te wachten.”

“We horen van werkgevers dat het een uitdaging is om het benodigde kennisniveau actueel te houden en voortdurend op te leiden en te trainen. Veel uitzend- en backofficeprofessionals staan aan het begin van hun carrière,” voegt Barbara Kramer toe. “De kans is groot dat zij binnen enkele jaren elders doorgroeien. Leid je dan niet op voor de concurrent? En hoe regel je het opleiden en trainen met de huidige werkdruk, als je niemand een dag kan missen? Is al dat opleiden de investering in geld en tijd wel waard? Hoe weet je wat de investering oplevert?”
SEU - Het event voor HR, L&D en senior management in de flexbranche - 5 oktober 2023. Meld je aan!
Deze dilemma’s komen aan bod tijdens het congres. SEU heeft geweldige sprekers weten te strikken die laten zien hoe je de waarde van opleiden en trainen echt meetbaar maakt. Keynote Klaas Toes inspireert met een methode waarmee ook jij de resultaten van opleiden aantoonbaar maakt. Jeanne Bakker van Brain Bakery boeit direct met levendige voorbeelden en houd je een flinke spiegel voor. Het belooft allesbehalve saai te worden!

Natuurlijk is er na afloop een feestelijke borrel, waar je alle ruimte hebt om te netwerken en het met collega’s te hebben over de zaken die spelen in de branche.
Wil jij jouw strategische rol versterken? Kijk dan voor het programma en aanmelden op de website van SEU:
Kennis werkt! Kenniscongres voor L&D en HR in de flexbranche (seu.nl)

Bron: SEU.nl, 31 augustus 2023

Lees ook
Barbara Kramer: ‘Educatie vergroot effectiviteit vaste medewerkers uitzendbranche’
SEU viert jubileum met Kenniscongres en Webinar Kennisweek