+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Nieuwe CEO bij detacheerder Trinamics

Advies- en detacheringsbureau Trinamics verwelkomt Mohamed Boussoufi als nieuwe CEO.

Trinamics, een advies- en detacheringsbureau gespecialiseerd in de bemiddeling van technisch personeel, kondigt de benoeming aan van zijn nieuwe CEO Mohamed Boussoufi. De directie zal naast Boussoufi bestaan uit Rolf Demoet (CFO) en Philippe Claassen (CCO).

Het bedrijf, opgericht in 2005, levert gespecialiseerde detacheringsdiensten aan Nederlandse blue chip technologiebedrijven zoals ASML, VDL, DAF en Siemens. De detacheerder legt zich toe op het werven en opleiden van talenten in binnen- en buitenland voor de technologische industrie, vooral binnen de deelsectoren automotive, hightech, software/IT en (grove) machinebouw. Daarbij voorziet het in de invulling van complexe rollen op diverse niveaus, met thema’s als de groeiende digitalisering, noodzakelijke inhaalslag in de chipindustrie en de achterstand in toelevering bij technologie producenten.

Met een bewezen staat van dienst in leidinggevende rollen binnen diverse branches, brengt Mohamed Boussoufi ervaring en expertise mee naar zijn nieuwe rol. Philippe Claassen: “Mohamed is de juiste aanvulling om Trinamics door het volgende hoofdstuk te leiden. Zijn strategische denkwijze en toewijding aan excellentie maken hem de perfecte match om onze groei en succes samen voort te zetten met ons ondernemend en betrokken team.”

Mohamed Boussoufi: “Ik ben meer dan verheugd om me aan te sluiten bij het uitzonderlijke team van Trinamics en bij te mogen dragen aan het voortdurende succes van het bedrijf. Onze focus zal liggen op het blijven leveren van een ongeëvenaarde waarde aan onze partners, het handhaven van onze toewijding om technische professionals van over de hele wereld te helpen aan hun droombaan en het omarmen van innovatie om voorop te blijven in het voortdurend veranderende landschap van technische werving en detachering.”