+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Nordian verwerft meerderheidsbelang in BlueTrail Group B.V.

Nordian heeft een meerderheidsbelang verworven in BlueTrail Group B.V.

Nordian heeft aangekondigd dat ze een meerderheidsbelang hebben verworven in BlueTrail Group B.V. BlueTrail, gevestigd in Alphen aan den Rijn, bemiddelt jaarlijks meer dan 400 interim professionals. Het bedrijf heeft een duidelijke focus op hoogopgeleide interim IT professionals die actief zijn in het (semi-) publieke domein.

Bart Wille, CEO van BlueTrail, zegt: “We zijn verheugd om Nordian als strategische partner te verwelkomen. Vanaf het begin was er een sterke klik in onze gesprekken, waarbij menselijkheid en ondernemerschap voorop stonden.”

Organisatiegroei
In de afgelopen jaren heeft BlueTrail aanzienlijke groei doorgemaakt. Sinds CEO Bart Wille enkele jaren geleden het leiderschap overnam, is het bedrijf meer dan verdubbeld in omvang. De sleutel tot het succes van BlueTrail ligt in de toewijding die de organisatie steekt in het vinden van de perfecte match voor zowel professionals als eindklanten.

Bart Wille blijft aan het roer van het bedrijf om de volgende groeifase te leiden. Wille: “Nordian deelt onze visie en toewijding aan kwaliteit en innovatie, en we zijn ervan overtuigd dat dit het begin is van een zeer succesvolle samenwerking.”

Klaar voor toekomst
Door substantiële investeringen in de interne organisatie en de professionalisering van systemen is BlueTrail nu volledig klaar voor de volgende fase van groei. De focus zal liggen op het verder versterken van de commerciële kant van de organisatie en het actief creëren van additionele vraag door verder te participeren in het aanbestedingsdomein.

Daarnaast ziet het huidige management veel potentieel in acquisitieve groei. Menno Wagenmakers, Partner bij Nordian, hierover: “De duidelijke focus van de onderneming (BlueTrail) en het gedreven leiderschap bieden een solide basis voor toekomstige groei, en we zijn verheugd daar een bijdrage aan te kunnen leveren.”

De transactie is onder voorbehoud van goedkeuring door de ACM.

Over Nordian
Nordian is een onafhankelijke Nederlandse investeerder die zich richt op het stimuleren en versnellen van de groei van ondernemingen. Sinds de oprichting in 2014 heeft Nordian bijgedragen aan de groei van meer dan 30 bedrijven als betrokken investeringspartner. Nordian biedt proactieve ondersteuning op het gebied van strategie, financiering, fusies en overnames, zonder het management te vervangen. Hierdoor kunnen ondernemers blijven doen waar ze goed in zijn: ondernemen.

Over BlueTrail Group
BlueTrail Group is een intermediair/detacheerder gevestigd in Alphen aan den Rijn en actief sinds 2011. Het bedrijf heeft in de afgelopen jaren uitgebreide kennis en ervaring opgebouwd binnen de overheid. BlueTrail biedt expertise in verschillende specialismen, waaronder ICT, (project/programma)management, (beleids)advies en informatievoorziening. BlueTrail is een dynamische organisatie die inspeelt op de behoeften van interim professionals en klanten. Kenmerkend voor BlueTrail is de persoonlijke benadering naar zowel professionals als klanten, met een heldere en transparante aanpak. Dankzij deze transparante werkwijze en het waarborgen van kennis bij klanten waar professionals gedetacheerd worden, voegt BlueTrail aantoonbare waarde toe.