+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Abiant neemt @WORK personeelsdiensten over

Uitzendorganisatie Abiant Holding neemt @WORK Personeelsdiensten over.

Met ingang van 4 oktober 2023 is @WORK, naast de merken Abiant Uitzendgroep, MF Uitzendbureau, MF Horeca en Maqqie, met behoud van de eigen merknaam als vijfde label toegevoegd aan Abiant Holding BV.

Logische stap
De overname van @WORK ziet Albert Jan Jongsma, algemeen directeur Abiant Holding, als een logische stap. Jongsma: “Dankzij de overname kunnen we elkaars propositie versterken en de beste manieren om te werken met elkaar uitwisselen.”

Jongsma benadrukt dat de overname geen personele gevolgen zal hebben voor zowel de werknemers van @WORK als die van Abiant. Ook de persoonlijke werkwijze zal hetzelfde blijven. Jongsma: “De cultuur van @WORK kenmerkt zich als laagdrempelig en met hart voor de klant. Deze kenmerken sluiten perfect aan bij de cultuur van Abiant.”

@WORK
@WORK is een uitzendbureau met twee vestigingen in Drachten en Kollum, is NBBU lid en NEN gecertificeerd. @WORK bestaat sinds 2007 en heeft 14 medewerkers in dienst. Wekelijks zijn er ruim 750 flexkrachten via @WORK aan het werk in verschillende branches, waaronder de productie, bouw en transport. @WORK heeft zich ontwikkeld tot een allround uitzendbureau met een sterke positie in het MKB en is primair actief in de provincie Friesland.

Abiant
Abiant is een coöperatie. Dagelijks biedt de Coöperatie Abiant haar leden bedrijfscontinuïteit door het beschikbaar stellen van bedrijfsverzorgers, oftewel agrarische vakspecialisten. Abiant Holding bestaat uit twee businessunits waar via dagelijks ruim 4.500 flexmedewerkers bij onze opdrachtgevers aan het werk zijn, namelijk Abiant NL (Abiant Uitzendgroep, Abiant Bedrijfsverzorging, Rundveepedicurecentrum) en MF Groep (MF Uitzendbureau, MF Select, MF Payroll, MF Horeca personeelsdiensten). Daarnaast heeft Abiant Holding een strategisch belang in online werkplatform Maqqie