+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Dutch Staffing Group verkrijgt meerderheidsbelang in Greatday

Dutch Staffing Group verkrijgt meerderheidsbelang in Greatday.

Dutch Staffing Group heeft een meerderheid van de aandelen in Greatday overgenomen. Greatday is een detacherings- en recruitmentbureau, actief in de sectoren pharma- bio en medical devices. Dit is de derde overname van Dutch Staffing Group.

Corneel Bakker, CEO en Founder van Dutch Staffing Group: “We zijn enorm blij met de overname van Greatday. Hiermee zetten we echt een nieuwe stap in sectoren waar we sterk in geloven en uiteraard draagt het ook bij aan onze ambitieuze groeidoelstelling. Greatday is al langere tijd bewezen succesvol en heeft veel potentieel om verder door te groeien”.

Over Greatday
Greatday creëert als detacherings- en recruitmentbureau al meer dan 20 jaar duurzame relaties tussen werkgevers en ambitieuze professionals. De focus ligt op de gezondheidszorg met specialisaties binnen de farmaceutische industrie, medical devices en biotechnologie. Greatday was eerder bekend onder de namen The College Detachering en The College Healthcare en is gevestigd in Zwolle.

Over Dutch Staffing Group
Dutch Staffing Group is erop gericht om talent binnen de arbeidsmarkt te verbinden met werkgevers, binnen een breed spectrum van specialisaties. De groeidoelstelling wordt mede gerealiseerd door het doen van strategische overnames van uitzend- en detacheringsbureaus. Greatday is naast Tempforce Personeelsdiensten en uitzendbureau Assignmentz de derde partij onder de vlag van de Dutch Staffing Group.