+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Augias Flex verkrijgt meerderheidsbelang in uitzendbureau Workfix

Uitzender Augias Flex heeft een meerderheid van de aandelen van Workfix, gespecialiseerd in logistiek- en transportpersoneel, verworven.

Uitzender Augias Flex heeft een meerderheid van de aandelen van Workfix, gespecialiseerd in logistiek- en transportpersoneel, verworven. Deze gedeeltelijke overname verstevigt de positie van het Rotterdamse bedrijf in de uitzendmarkt. Augias Flex heeft eerder al Zuidgeest, FlexForces en Adequaat Personeel overgenomen, en verwacht in de toekomst meer gedeeltelijke of volledige overnames.

Overname flexbedrijven
Augias Flex hanteert een groeistrategie die gericht is op deelnames en overnames van bedrijven actief op de Nederlandse flexibele arbeidsmarkt. Door de gedeeltelijke overname van Workfix, dat onder de eigen naam blijft bestaan, kunnen de ondernemers van het Tilburgse uitzendbureau verder groeien binnen de Augias Flex-organisatie.

Win-win situatie
Daan Beekers, mede-eigenaar van Workfix, vertelt: “Voor ons is de gedeeltelijke overname door Augias Flex een fantastische kans. We dachten veel na over de continuïteit van ons uitzendbureau en een goede strategie richting de toekomst. Augias Flex geeft ons meer financiële zekerheid en ondersteuning. Dat maakt het mogelijk om gezond en succesvol te blijven, zodat we de komende jaren verder kunnen groeien en uitbreiden. We zijn er heilig van overtuigd dat we samen grote stappen gaan zetten.”

Voor Rigard van Klooster, operationeel manager van Augias Flex, is de deelname een win-win: “Met deze deelname krijgen we het beste van twee werelden; de ondernemersgeest van eigenaren Daan, Bart en Freek, gecombineerd met de expertise en schaalbaarheid van Augias Flex. Samen kunnen we eerder onze gemeenschappelijke doelen bereiken dan wanneer we dit beiden op eigen kracht zouden doen.”

Over Augias Flex
Augias Flex maakt uitzendbureaus toekomstbestendig. Wij nemen uitzendbureaus geheel of gedeeltelijk over met als doel het verbeteren van de dagelijkse operatie en het vergroten van het rendement. Dit doen wij met een team van honderden specialisten op het gebied van HR, recruitment, finance, legal marketing en sales. Augias is een zelfstandig opererende organisatie, opgericht door JEX. Hierdoor kunnen de bij Augias Flex aangesloten bedrijven profiteren van de meest geavanceerde technologische oplossingen die de arbeidsmarkt te bieden heeft.