+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Moederbedrijf YoungCapital, The Works, gaat een participatie aan met Timetohire

Moederbedrijf YoungCapital, The Works, gaat een participatie aan met Timetohire.

Timetohire is een Recruitment Process Outsourcing (RPO) partij. RPO is een nieuwe stroming binnen recruitment waarbij zorg wordt gedragen voor de gehele wervings- en employer branding strategie van organisaties.

The Works breidt de dienstverlening in het recruiten van vaste medewerkers voor haar klanten uit. De bedrijven gaan intensief samenwerken waarbij The Works een belang neemt in Timetohire.

The Works
Rogier Thewessen, medeoprichter van The Works en YoungCapital: ‘We zijn ontzettend enthousiast over de participatie in Timetohire. Er bestaat een goede culturele fit tussen de partijen, we willen beide graag innoveren en vernieuwen. Door langdurige aanhoudende krapte op de arbeidsmarkt is er een steeds grotere behoefte van bedrijven om ondersteuning te krijgen met de werving van de vaste medewerkers. Daar sluit de visie en dienstverlening van Timetohire naadloos op aan. Met deze participatie verbreden we onze diensten en kunnen we klanten nog beter ondersteunen in het werven en behouden van personeel.’

Timetohire
‘Bij Timetohire zien we onszelf als challenger van de traditionele recruitmentsector. Wij ondersteunen organisaties met kennis en expertise langs de gehele candidate journey. Daarin vinden we een perfecte partner in The Works. Het is de ambitie om RPO-marktleider te worden in Europa en met deze verbreding nog meer waarde toe te voegen aan de snel veranderende sector.’ Aldus Milad Zandi, medeoprichter van Timetohire.

Lees ook
The Works (YoungCapital) start nieuw tech-bedrijf: DASH
Ex-CEO YoungCapital & The Works Ineke Kooistra nieuwe CEO Zwitserse Circle8Group