+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Fring freelance platform neemt FreelanceDev over

Fring groeit tot #1 freelance platform in digital en tech door overname FreelanceDev

Digital en tech freelance platform Fring en FreelanceDev bundelen vanaf vandaag hun krachten. Het FreelanceDev platform, speciaal opgezet voor development freelancers, wordt onderdeel van Fring. Hiermee verstevigt Fring haar marktpositie als #1 bron voor het direct vinden van digital en tech talent.

Fring en FreelanceDev bundelen hun krachten

FreelanceDev is drie jaar geleden opgericht door Bas Hennekam met het doel om één plek te creëren waar bedrijven en freelancers direct met elkaar in contact kunnen komen. Deze visie sluit naadloos aan op die van Fring.

Fring heeft als missie om radicale transparantie en efficiëntie in de freelance bemiddeling markt te brengen. Met de overname van FreelanceDev groeit Fring uit tot een groter platform met meer invloed op de freelance bemiddeling markt.

Bas Hennekam, oprichter FreelanceDev: “Door onderdeel te worden van Fring wordt de freelance development community nog sterker vertegenwoordigd naar opdrachtgevers. Ik wil dat de FreelanceDev community nog makkelijker en beter aan werk gaat komen. Met het samengaan met Fring maken we dit voor alle developers in Nederland mogelijk. Bovendien komt er dan één sterke freelance friendly partij waar bedrijven zaken mee gaan doen.”

Edwin van de Bospoort, oprichter Fring: “Van great minds think alike naar great minds working together! Ik heb al van vóór de start van FreelanceDev contact met Bas. We begrepen elkaar direct; we wilden hetzelfde veranderen aan de markt, namelijk meer openheid en geen poespas. We hebben de afgelopen jaren naast elkaar op onze eigen manier ontdekt wat nodig is om de freelance markt een duw in de juiste richting te geven. En hoe gaaf is het dan dat we dat nu vanuit één merk gaan doen!”

Bron: Fring, persbericht 20 februari 2023

Lees ook
Fring haalt half miljoen euro op voor freelance-platform
Interview: Fring app toont beschikbare freelancer