+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Werkplan Uitzendbureau neemt Hanzeland Personeelsdiensten over

Werkplan Uitzendbureau neemt Hanzeland Personeelsdiensten over.

Werkplan en Hanzeland personeelsdiensten, regio Zwolle

Werkplan Uitzendbureau is al meer dan 20 jaar een begrip in de regio, door persoonlijke benadering en betrokkenheid bij de lokale ondernemers weet het voor veel bedrijven het verschil te maken. “Met name op het gebied van uitzenden hebben we onze naam in de regio sterk gepositioneerd.”

Met de overname van Hanzeland Personeelsdiensten, die naast uitzenden een sterke plaats in de wereld van Werving en Selectie heeft, ontstaat een mooie samenwerking, meldt Werkplan.

Karsten Bos en Jaap Bolt zijn al meer dan 15 jaar de draaiende motor van het bedrijf. Karsten blijft het vertrouwde gezicht en leider van de organisatie naar de toekomst.

Jaap Bolt neem afscheid van Hanzeland Personeelsdiensten maar zal als ambassadeur het bedrijf altijd een warm hart toe blijven dragen. In Zwolle blijft hij actief in zijn rol als netwerkregisseur voor de Human Capital Agenda.

Door de krachten te bundelen worden beide organisaties sterker en kunnen zij de regio en haar ondernemers nog beter bedienen op het gebied van Uitzenden en Werving & Selectie, seizoensgebonden of flexibele medewerkers. Maar denk ook aan marketing & communicatie, employer branding en HRM support.

Het team bestaat uit: Julie Boverhof, Saskia Kooij, Rob Verheijen, Debbie Schwering, Annika Habing, Emiel Kwant, Karsten Bos, Jaap Bolt, Anis Jadib, Christian Prins Benjamins.

Bron: Werkplan, persbericht 20 februari 2023

Lees ook
2014 – 10 jaar Hanzeland Personeelsdiensten