+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Uitzendbureau Eurodetach overgenomen door Labour Power Company

Opnieuw heeft Labour Power Company (LPC) een strategische overname gedaan in uitzendland. Het gaat deze keer om het, in het Limburgse Echt-Susteren gevestigde, uitzendbureau Eurodetach.

Met de overname vergroot LPC haar geografische spreiding in Nederland op weg naar de gewenste landelijke dekking. Eurodetach is het zesde bureau in twee jaar tijd dat door LPC wordt overgenomen.

Eurodetach is in 1992 opgericht door John Crombag. Het bedrijf heeft een sterke positie in de provincie Limburg. De klanten van Eurodetach bestaan uit grotere mkb-bedrijven die actief zijn in logistiek, verpakkings-, voedingsmiddelen- en metaalindustrie. Eurodetach is ABU-lid en SNF-gecertificeerd. De klanten van Eurodetach groeien bovengemiddeld en door de aansluiting bij LPC is Eurodetach beter in staat om aan deze groeiende behoefte te voldoen. Binnen de groep kunnen wisselingen in vraag en beschikbare capaciteit beter op elkaar worden afgestemd.

Eurodetach blijft, net als de andere labels van LPC, een zelfstandig merk binnen LPC. Han van Horen, directeur van HOBIJ en LPC: “Heel mooi dat wij als groep nu ook in Limburg sterk vertegenwoordigd zijn. Binnen LPC helpen we elkaar en maken we gebruik van elkaars resources waardoor er een betere propositie richting onze klanten ontstaat”.

Synergievoordelen
Oprichter John Crombag blijft als bestuurder binnen Eurodetach actief. “Voor ons betekent dit een verdere professionalisering waarbij Eurodetach kan profiteren van alle synergievoordelen die een grotere organisatie biedt.

Bron: LPC, 3 december 2021

Lees ook
Digitaal uitzendbureau My Flexwork wordt onderdeel van Labour Power Company