+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Uitzendbureau In Person opent een nieuwe vestiging in Oss

Uitzendbureau In Person opende op 9 maart een nieuwe vestiging in Oss (Burgwal 12).

Sylvester van den Akker
Sylvester van den Akker

De trotse franchisenemer die deze zaak gaat runnen is de 31-jarige Sylvester van den Akker. Als geboren en getogen Ossenaar heeft hij een bekend gezicht in de buurt. Hij kent het centrum en de lokale arbeidsmarkt als geen ander.

Lokale ondernemer met een grote passie
De reden dat Sylvester voor deze locatie heeft gekozen is vanwege de ligging in het centrum van Oss en de goede bereikbaarheid. Van den Akker: “Oss is een bruisende stad waar ondernemers welkom zijn, de lijnen zijn kort en er wordt tussen de ondernemers onderling goed samengewerkt.” Sylvester werkte de afgelopen zes jaar als leidinggevende en was onder andere verantwoordelijk voor het werven van nieuwe teamleden. Hierin heeft hij ook enkele pijnpunten opgemerkt waar flexwerkers tegenaan lopen. De laatste drie jaar heeft hij het werken helemaal zelf opgepakt en was vastberaden het anders aan te pakken. “Van optimaal onboarden tot HR vraagstuk, voor iedereen nam ik de tijd. Al deze ervaring komt nu natuurlijk heel goed van pas,” vertelt Van den Akker.

Persoonlijkheid gaat boven CV 
Bij de In Person-vestiging in Oss kan men verwachten dat de deur openstaat voor iedereen die op zoek is naar een baan. Ongeacht leeftijd, achtergrond en opleidingsniveau. “Ik vind iemands persoonlijkheid veel belangrijker dan alleen het CV. Ik geloof in het oprecht kennismaken met degene die ik voor me heb, om zo een passende baan te vinden,” legt Van den Akker uit. Door zijn uitgebreide netwerk en kennis van de lokale markt kunnen werkgevers er zeker van zijn dat hij de juiste matches weet te vinden voor openstaande vacatures.

In Person blijft groeien
Peterine van Egdom, franchisemanager In Person: “We zijn erg blij dat we met In Person opnieuw uit gaan breiden in Brabant. We hebben er alle vertrouwen in dat Sylvester In Person Oss tot een groot succes gaat maken.”

Sylvester hoopt op korte termijn een team te hebben rondlopen om zoveel mogelijk mensen aan een passende baan te helpen. Van den Akker: “De plannen zijn om snel en gezond te gaan groeien. En we willen ook iets gaan betekenen voor Oss met lokale acties.”

Bron: In Person, maart 2023 

Lees ook: