+31 88 1888150 | planning@jenz.nl
JenZ logo
Nieuws

Nienke Overgaauw nieuwe CEO van Bluetech Engineering B.V.

Nienke Overgaauw (46 jaar) is de nieuwe CEO van Bluetech Engineering uit Leusden.

Nienke Overgaauw
Nienke Overgaauw

Overgaauw was hiervoor actief bij DPA als directeur van het cluster Banking & Insurance en werkt haar hele carrière in de arbeidsbemiddeling. Zij volgt Arne Benner op, die aan Bluetech Engineering verbonden blijft als adviseur.

Overgaauw heeft in diverse directiefuncties gewerkt en is zeer mensgericht. Haar opdracht is om Bluetech Engineering significant te laten groeien: duurzame groei, met meer traineeships in nieuwe sectoren en kundige professionals. Met vakmensen die de technische sectoren in het bedrijfsleven en de overheid verder helpen.

Arne Benner en Emile Bezemer, oprichters en aandeelhouders: “Nienke Overgaauw is in staat om kracht te halen uit het bestaande, waarde te creëren door doorontwikkeling en innovatie van onze dienstverlening en de lijnen uit te zetten vanuit een heldere visie. Met aandacht voor onze professionals. Dat is wat leiderschap is, wat de klant van ons mag verwachten en wat Bluetech op lange termijn winnend maakt.”

Nienke Overgaauw: “Bluetech Engineering bewijst zich in de Nederlandse markt telkens opnieuw als mensgerichte kennispartner voor medewerkers en opdrachtgevers. Die basis wil ik met het team uitbouwen. Want arbeidsbemiddeling anno nu is succesvol als mensen duurzaam perspectief hebben, met aandacht voor professionele én persoonlijke groei. Samen met het team wil ik verder bouwen aan structurele business in partnership met onze relaties.’

Nienke Overgaauw studeerde economie, management en recht en sociale wetenschappen in Utrecht en Amsterdam en volgde het leadershipprogramma aan IMD Business School Lausanne. Ze werkte achtereenvolgens bij Randstad, TapFin (onderdeel van Manpower), Adecco en bij DPA.

Bluetech Engineering detacheert technische professionals in de sectoren infra, utiliteit, energie en bij de overheid. Bluetech Engineering werft, selecteert, coacht, inspireert, ontwikkelt, matcht én detacheert jonge en ervaren professionals en specialisten. Het gaat vaak om rollen als werkvoorbereider, engineer, calculator, planner en projectleider.

Bron: Bluetech Engineering, 14 maart 2023

Lees ook
2021 – Bluetech Engineering bestaat 10 jaar